Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, як Україна "знекровлює" Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, як Україна "знекровлює" Росію

Україна позбавляє збройні сили РФ палива - "крові війни"

4 травня 2023, 22:56
Поділіться публікацією:

Військовий експерт Роман Світан вважає, що удари безпілотників по сховищах палива в окупованому Криму, у Росії – це позбавлення армії Росії палива і воно передує українському контрнаступу. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на інтерв'ю військового експерта Zaxid.net.

Експерт розповів, як Україна "знекровлює" Росію

ЗСУ готується до контрнаступу

— Будь-яка війна зараз це рух, а "кров" будь-якої війни — це паливо, — каже Роман Світан. — Не буде палива, ніхто не рухатиметься. Для того, щоб зупинити будь-яку війну, будь-які військові частини, достатньо знищити потужні паливоприймачі, склади, потяги... Зараз наші засоби далекого враження працюватимуть по паливоприймачах.

За словами Романа Світана, після активного знищення паливоприймачів та інших великих джерел палива протягом місяця слід чекати на український наступ. При цьому у своїх прогнозах і висновках він послався на "військову логіку".

"Почали працювати на початку травня по паливоприймачам, потрібно випалити всі паливоприймачі і буде місяць лага для наступальних завдань", — говорить Світан.

"Скоріш за все, ми зараз спостерігаємо підготовку до наступальних дій", — каже також експерт.

Тим часом, в Україні розповіли про гібридну зброю росіян.

Отримав поранення на війні в голову і помер відомий український режисер.

А також стало відомо, що перша компанія стала жертвою штучного інтелекту.

ChatGPT, який працює на основі штучного інтелекту, вплинув на розвиток каліфорнійської навчальної компанії Chegg. Після розмов із генеральним директором компанії Деном Розенсвейгом її акції впали на 40%. Розенсвейг стверджував, що ChatGPT впливає на кількість нових клієнтів компанії Chegg.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини