Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, що вирішиться у серпні – коли Україна буде готова до переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, що вирішиться у серпні – коли Україна буде готова до переговорів

Для української влади пріоритетом №1 є ситуація на фронті, досягнення там позитивних результатів

1 серпня 2022, 09:10 comments1090
Поділіться публікацією:

Вже добре проглядається стратегія найвищого військово-політичного керівництва країни. Стає очевидно, що поки що ЗСУ не підуть у контрнаступ – ні про які переговори з Росією не може бути й мови, але вони можуть відбутися після того, як Україна виб'є окупантів із Миколаївської, Херсонської та, можливо, Запорізької областей. На цьому етапі Київ може виходити із пропозицією сісти за стіл переговорів, де конкретно обговорюватимуть гарантії безпеки для України та припинення бойових дій. Про це в інтерв'ю порталу "Коментарі" розповів кандидат політичних наук, політолог Олексій Якубін.

Експерт розповів, що вирішиться у серпні – коли Україна буде готова до переговорів

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Саме тому, впевнений експерт, у серпні на нас чекає низка важливих моментів. Олексій Якубін зазначає, що всі якось забули, але з серпня починається старт американського ленд-лізу, а це означає, що Україна отримає потужніше, а найголовніше в максимально оперативні терміни, озброєння.

За словами експерти, другий момент – це очікування на те, що в серпні відбудеться на Донбасі та півдні країни, мова, звичайно ж, про події на фронті.

"Думаю, часткові відповіді на ці питання ми отримаємо саме у серпні. Найімовірніше, до Дня незалежності, який святкується 24-го. Вже видно стратегію вищого військово-політичного керівництва у цьому ракурсі", – зазначає Олексій Якубін.

Також експерт зазначає, що серпень покаже, чи працює "зернова угода", чи є сенс взагалі вести переговори та домовлятися. Перші кораблі виходять у море якраз на початку серпня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Донбас – не головна мета, росіяни готують новий наступ: у США назвали напрямок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини