Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, навіщо у Кремлі хочуть затягнути війну в Україні до зими
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, навіщо у Кремлі хочуть затягнути війну в Україні до зими

Може статися, що ці нереалістичні, політично мотивовані завдання остаточно зруйнують російську армію

17 липня 2022, 13:00 comments3185
Поділіться публікацією:

У Кремлі мають намір залякати громадянське населення в Україні не лише ракетним обстрілом, який триває день у день, а й холодом. Таку думку в інтерв'ю порталу "Коментарі" висловив виконавчий директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Петро Бурковський.

Експерт розповів, навіщо у Кремлі хочуть затягнути війну в Україні до зими

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначив, з одного боку, спікери Кремля розповідають про те, що вони можуть з легкістю окупувати всю Україну, адже, виявляється, вони ще до ладу військову операцію і не розпочинали, а, з іншого боку, наземна операція окупантів просувається дуже і дуже складно. Але це може бути тактикою Кремля про те, щоби спеціально затягнути війну в Україні до зими.

Петро Бурковський додав, можна побачити, що роблять росіяни з тими містами, які починають масово обстрілювати. Приклад — Маріуполь, Сєвєродонецьк, Лисичанськ. Вони просто їх знищують. Виходять із такої тактики російської армії можна дійти висновку, що Путін має на меті знищити ключові міста України, як центри регіональної економіки та розвитку. Це означає, що росіяни намагатимуться затягти війну до зими, щоб український народ залякати не лише обстрілами, а й холодом.

"Наразі росіяни ставлять завдання знищити українські міста як центри регіональної економіки та розвитку. Це означає, що вони намагатимуться затягнути війну до зими, щоб громадянське населення залякувати не лише обстрілами, а й холодом", – прогнозує експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спроба №2 – Путін наказав захопити всю Харківську область.

Також видання "Коментарі" повідомляло — апетити Путіна – не лише Донбас, а й Харків: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому це нереально – де чекати запеклих боїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

17 липня 2022, 13:18

Это войну можно остановить максимум за месяц!!! Европа введи миротворчиские войска в Украину!!! А то такое впечатление что не только Россия но и Европа пытается уничтожить Украину... Выдавая оружие по крупицам которое нужно было до войны и вначале особенно. Сейчас конечно тоже нужно но если бы в начале оно было спасло бы десятки тысяч жизней!!!


Новини