Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, на що очікувати Краматорську та Слов'янську
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, на що очікувати Краматорську та Слов'янську

Перспектива прифронтових міст Донеччини

21 березня 2023, 16:24 comments1600
Поділіться публікацією:

Українські Краматорськ та Слов'янськ в найближчий час, на жаль, очікує продовження, а можливо, і посилення ворожих обстрілів. Такий невтішний прогноз зробив військовий експерт Олег Жданов, повідомляють "Коментарі". На думку колишнього співробітника Генерального штабу ЗСУ, лише з українським контрнаступом та відсуванням лінії фронту від цих міст, їх обстріли зменшаться.

Експерт розповів, на що очікувати Краматорську та Слов'янську

Краматорськ та Слов'янськ знаходяться за Бахмутом

- Краматорськ та Слов'янськ, на мій погляд, на жаль, очікують лише обстріли, — каже Олег Жданов в своєму черговому відеоогляді. — І, можливо, вони будуть збільшуватися — як ракетні, так і артилерійські. З тої артилерії, яка зараз дістає до цих міст. Я практично впевнений, що лінія фронту не дістанеться туди. Дуже далеко, а темпи просування російських військ — ви самі бачите по карті. За три місяці штурма вони просунулися лише на три кілометри. Навіть десятка кілометра нема в просуванні російських військ. А зараз — вони починають видихатися... Темп наступу починає спадати. За різними причинами — і моральна втома, і нестача техніки, і небажання мобілізованих воювати. Навіть, під загрозою розстрілу.

"Тож, я гадаю, що Краматорськ та Слов'янськ очікують лише обстріли з тих видів зброї, які дістають до цих міст. А з переходом до контрнаступу лінія фронту буде все далі відсуватися від цих міст. Але треба бути готовим всього", — підсумовує експерт.

Нагадаємо, що голова ПВК "Вагнер" Пригожин заявив про терміни українського контрнаступу та його задум. Кухар Путіна вважає, що метою наступу стане відрізання "Вагнеру" від основних сил РФ та попросив Кремль не допустити цього.

А вранішню "бавовну" по Джанкою вже прокоментували, як українські сили, так і рашисти.

Тим часом, на тлі візиту до Москви лідеру Китаю, до України прибув керівник Японії — одного з антагоністів КНР в Азії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини