Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на вибухи в Джанкої і натякнули, що росіянам час збирати валізи
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на вибухи в Джанкої і натякнули, що росіянам час збирати валізи

У ЗСУ попередили, що вибухи в Джанкої не останні, далі буде більше

21 березня 2023, 12:04 comments1850
Поділіться публікацією:

Знищення російських ракет на території тимчасово окупованого Криму може стати ще одним сигналом для російських загарбників, що настав час виводити свої війська. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила прес-секретар прес-центру ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

У ЗСУ відреагували на вибухи в Джанкої і натякнули, що росіянам час збирати валізи

Вибух. Фото: з відкритих джерел

"Джанкою – це вузлова станція. І ще на початку повномасштабного вторгнення говорилося, що поразка логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити у Криму. Зараз курс вказано чітко, що їм залізницею вже необхідно виїжджати", – зазначила. Наталія Гуменюк.

На її думку, росіяни спробують інформаційно перекрити новину про знищених у Джанкої "Калібрах", бо це сильний удар по їхньому іміджу. Довгий час росіяни вважали, що в Криму їм нічого не загрожує і немає причин вважати, що невдовзі буде дуже голосно. Тепер вони намагаються розібратися, чому їхні плани руйнуються.

Наталія Гуменюк вважає, що окупаційне керівництво Криму продовжить працювати по-старому і розповідати про ефективну роботу ППО.

Крім того, Гуменюк розповіла, що зараз росіянам нема чим покращити протиповітряну оборону, бо санкції дуже суттєво впливають на військово-промисловий комплекс Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що внаслідок нічних вибухів у Джанкої (тимчасово окупований Крим) було знищено залізничний потяг із крилатими ракетами "Калібр". Про що говорить дана інформація (за деякими даними, у хід пішли безпілотники)? Чи випадково цей удар збігся з російсько-китайськими переговорами у Москві? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини