Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бавовна" в Джанкої: версія рашистів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бавовна" в Джанкої: версія рашистів

"Розлючені патріоти" критикують Кремль та говорять про свою версію

21 березня 2023, 14:31
Поділіться публікацією:

Метою удару українських безпілотників по окупованому рашистами Джанкою є намагання України напередодні очікуваного контрнаступу перервати залізничне сполучення між материковою частиною України, окупованою РФ, та Кримом. Таку версію у своєму телеграм-каналі оприлюднив терорист Стрєлков-Гіркін, посилаючись на свого анонімного соратника. Про це повідомляють "Коментарі".

"Бавовна" в Джанкої: версія рашистів

Джанкой - це Україна

"Напередодні наступу на Запорізькому фронті противником була здійснена спроба вивести з ладу єдиний (так, більше року минуло, а "дублювати" ніхто не збирається) залізничний вузол, що пов'язує Північне Причорномор'я з материковою РФ", — висувають свої версії рашисти. — "Цілі противник не досяг. Імовірно, БПЛА "зайшли" з боку затоки (привіт, РЛС північного заходу). Основною метою для удару вибрали базу ГЗМ залізниці. Внаслідок розкоординації, найімовірніше, викликаної маневрами ухилення і обходу "зон, що просвічуються", ніякої "атаки рою" не вийшло, вийшло "повільне самогубство" окремими БПЛА протягом 20-25 хвилин. Не допомогло навіть "місцеве підсвічування" (на жаль, воно напевно було)".

"У разі успіху, шкода вийшла б досить серйозною", — зазначають рашисти.

Україна заявила про знищення в Джанкої потягу з російськими ракетами "Калібр", а також устами прес-секретаря прес-центру ОК "Південь" Наталі Гуменюк опосередковано підтвердила інтерес ЗСУ до залізничної логістики противника:

"Джанкой – це вузлова станція. І ще на початку повномасштабного вторгнення говорилося, що поразка логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити у Криму. Зараз курс вказано чітко, що їм залізницею вже необхідно виїжджати", – зазначила Наталія Гуменюк. 

Нагадаємо, що голова ПВК "Вагнер" Пригожин вже заявив про нібито відомі йому терміни українського контрнаступу та його цілі — оточити ПВК та ізолювати її він решти збройних формувань Росії.

Тим часом, розвідка повідомила, скільки солдат щомісяця мобілізує Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини