Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екскомандир "Айдара" розповів, чи потрібно мобілізувати всіх нардепів та чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

Екскомандир "Айдара" розповів, чи потрібно мобілізувати всіх нардепів та чиновників

Український ветеран війни пояснив, чи існує необхідність для мобілізації народних депутатів та держслужбовців.

8 січня 2024, 12:07 comments1005
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командир "Айдара" та ветеран АТО Євген Дикий відреагував на ідеї щодо мобілізації всіх народних депутатів та держслужбовців в Україні. За його словами це "абсолютно шкідницька ідея".

Екскомандир "Айдара" розповів, чи потрібно мобілізувати всіх нардепів та чиновників

Чи потрібна мобілізація народних депутатів. Фото з відкритих джерел

Євген Дикий пояснює, що петицію про мобілізацію чиновників зареєстрував нардеп Дубинський, який наразі перебуває у СІЗО, і за версією слідства був агентом ГРУ РФ з позивним "Буратіно". Однак, справа навіть не петиції мобілізації чиновників, а в майбутній проблемі функціонування держави.

"Хтось має регулярно продовжувати воєнний стан, ухвалювати воєнний бюджет, зрештою вирішувати хто підлягає мобілізації, а хто ні. Так от, оцей "хтось" – це саме Верховна Рада… ніхто інший цього робити не може і не має права", — пише Євген Дикий у Facebook.

За словами військового експерта, з народних депутатів можна буде скласти лише один неповний батальйон, однак це призведе до ліквідації законодавчої влади.

Також Дикий проти мобілізації представників виконавчої влади, адже у тексті петиції сказано призвати в армію "всіх держслужбовців".

"Від держави залишається хіба що воююча армія, без жодної іншої інституції. Ну а армія без держави – це хіба що повстанці, без надійного тилу та забезпечення… От вам і весь популізм "простих та справедливих рішень", який дивним чином збігається з інтересами окупантів", — додає Євген Дикий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ветеран війни цинічно пояснив ухилянтам, чому в армії більше шансів вижити.

Також "Коментарі" писали про Євгена Дикого, який розповів, де ховається 80 тисяч ухилянтів, яких можна мобілізувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ірина

11 січня 2024, 08:40

Там було зазначено "надійного тилу" - це депутати і держслужбовці, які крадуть неосяжними сумами і відкривають готелі в інших країнах на накрадені в армії кошти - надійний тил??? Перед Законом мають бути рівні всі, а не одні "рівніші" за інших.

Ігор

8 січня 2024, 12:41

Корумпований тил надійний? Оце так державник! Вони всі рвуться до корита. Тому і програли.


Новини