Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-командир "Азова" прогнозує новий наступ росіян на Україну на одному з трьох напрямків.
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-командир "Азова" прогнозує новий наступ росіян на Україну на одному з трьох напрямків.

Максим Жорін вважає, що росіяни поки що не обрали, на якому напрямі наступати

3 січня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

Російські війська готуються до масштабного наступу на Україну. Окупанти збираються штурмувати позиції ЗСУ у трьох напрямках. Яке з них у пріоритеті – росіяни поки що не обрали. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "RADIO NV" висловив колишній командир полку "Азов" Максим Жорін.

Екс-командир "Азова" прогнозує новий наступ росіян на Україну на одному з трьох напрямків.

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що на цей наступ Кремль вирішиться з огляду на кількість тих підрозділів, які вони зібрали з мобілізованих. Це не надпрофесійні формування, але їх буде багато.                                                        

"Поки ми сміялися з видосиків, де вони п'яні валяються, б'ються, щось із ними відбувається, відбувалася підготовка цих мобілізованих, формування з них нових підрозділів, озброєння", — зазначив Максим Жорін.

За його словами, Росії вдалося мобілізувати набагато більше, ніж 300 тисяч військових. Їх озброїть та посадять на техніку для нового наступу. Ставку країна-агресор знову робитиме на масовість. Кремль хоче зібрати дуже багато бійців, щоби створити нові проблеми для української армії.

Жорін припускає, що російські військові обиратимуть один із напрямків, яким наступатиме – або Харківська область, або Київська, або навіть західні області.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як війна відобразилася на економіках України, Європи, Росії – що чекатиме у майбутньому.                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія активно готується до чергової ракетної атаки: у ЗСУ розповіли, коли це може статися і чому через погоду росіянам доводиться чекати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини