Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ефектне відео: українські військові знищують техніку окупантів із Javelin
commentss НОВИНИ Всі новини

Ефектне відео: українські військові знищують техніку окупантів із Javelin

Ворожий танк розлетівся на частини

7 серпня 2022, 11:00
Поділіться публікацією:








Ефектне відео: українські військові знищують техніку окупантів із Javelin

Знищення російського танка/ Скріншот із відео

Українські воїни щодня продовжують знищувати російських загарбників та їхню військову техніку. На YouTube-каналі "93 бригада Холодний Яр" було опубліковано ефектне відео перетворення ворожого танка на вугілля.

Бійці 93-ї окремої механізованої бригади відстежили пересування російського танка і завдали по ньому потужного удару з американського переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin. Після точного влучення в ціль танк російських окупантів буквально розлетівся на частини.

"93 бригада Холодний Яр продовжує знищувати окупаційні війська в Україні. До уваги — видовищне відео сьогоднішнього пострілу джавелінщика у ворожий танк", — наголошується в описі під відео.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що мешканців двох областей України закликають терміново евакуюватися будь-якими можливими способами. Як зазначила міністр Ірина Верещук, лише за останні п'ять днів із цих областей виїхало понад 5 000 осіб. Вони скористалися допомогою волонтерів або ж залишали область на власному автотранспорті. За словами Верещук, ЗСУ незабаром планує наступ, тому зараз особливо важливо допомогти людям евакуюватись із двох областей на півдні.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що за останню добу російські окупанти намагалися наступати відразу на багатьох напрямках. Однак отримав від українських військових жорстку відсіч, російським загарбникам довелося відійти. За даними Генштабу ЗСУ, наступальні дії з боку загарбників продовжуються на кількох напрямках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини