Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти ведуть наступ на кількох напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти ведуть наступ на кількох напрямках

За останню добу ЗСУ вдалося відобразити наступальні дії ворога на кількох напрямках та змусити його відійти назад

7 серпня 2022, 08:44
Поділіться публікацією:

Почалася 165-та доба війни, яку РФ розв'язала проти України. На сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook повідомили, яка зараз загалом ситуація на різних напрямках.

Окупанти ведуть наступ на кількох напрямках

Війна України. Фото - з відкритих джерел

За інформацією джерела, ворог проводив наступальні дії на кількох напрямках за останню добу, але отримавши відсіч був змушений відійти.

Так, наступальні бої велися на напрямках Новобахмутівка – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Веселе – Піски, у районі Богородичного, Долини та в районі Верхньокам'янського.

Також штурмові дії відбувалися на напрямках Володимирівка – Яківля, Покровське – Бахмут, Відродження – Вершина, Новолуганське – Зайцеве. Проте українським військовим вдалося відстояти позиції та змусити окупантів відійти назад.

У Генштабі зазначили, що ворог продовжує наступальні дії на кількох напрямках — Новолуганське – Кодема, Травневе – Кодема, Семигір'я – Зайцеве, бойові дії продовжуються.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що Олексій Арестович висловив свою думку щодо повідомлень про готовність ста тисяч північнокорейських "добровольців" воювати проти України. На думку радника голови ВП, Москва запускає таку інформацію через те, що вже не знає, як умовити Україну на переговори.

Також портал новин "Коментарі" раніше повідомляв, що ЗСУ дали окупантам по зубах на декількох напрямках. Військові Росії намагалися вести наступальні дії на деяких напрямках, але отримали жорстку відсіч і були змушені відійти назад. На кількох напрямках ворог спробував наступальними прорвати оборону наших військ. Проте безуспішно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини