Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єдина область в Україні: де з початку війни не було ракетних ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Єдина область в Україні: де з початку війни не було ракетних ударів

Деякі області України з початку війни обстрілювали тисячі разів

7 серпня 2022, 11:20 comments1061
Поділіться публікацією:

В Україні є лише одна область, в якій з початку війни й до сьогодні, на щастя, не було зафіксовано жодного "прильоту". Про це в ефірі цілодобового телемарафону повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

Єдина область в Україні: де з початку війни не було ракетних ударів

Ракетний удар. Фото - з відкритих джерел

За словами Єніна, від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України жодного прильоту ворожих ракет не було зафіксовано у Чернівецькій області.

Водночас першим заступник міністра додав, що деякі області України з 24 лютого обстрілювали кілька тисяч разів.

"Якщо говорити про ті області, які страждають від російських снарядів найбільше, то це Донецька, яку обстріляли понад 3 тисячі разів, Луганська — 4 тисячі разів, Миколаївська — 700 разів. Залишається одна єдина область, в яку слава Богу поки не прилітало, це Чернівецька область", — сказав Єнін.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що мешканців двох областей України просять терміново евакуюватись будь-якими можливими способами. За словами віцепрем'єра Ірини Верещук, ЗСУ незабаром планує проводити наступальні дії у цих сферах. На щастя, завдяки допомозі волонтерів людям вдається залишити області. Так, за останню добу виїхало понад 5000 осіб.

Також портал новин "Коментарі" інформував про те, що українські військові завдали чергового удару по ворожій техніці. У Мережі було опубліковано ефектне відео знищення російського танка з Javelin. Після влучного удару танк окупантів буквально розлетівся на частини.

Сайт "Коментарі" раніше писав про те, що в Генштабі ЗСУ розповіли про настання російських загарбників одразу на кількох напрямках. Докладніше про те, де окупанти проводять наступальні дії, читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини