Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є загиблі та поранені: Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Є загиблі та поранені: Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні

Після ранкового ракетного та дронового удару РФ по Україні четверо загиблих та 92 поранених

2 січня 2024, 11:35
Поділіться публікацією:
Внаслідок ранкового масованого удару РФ по Україні 2 січня четверо людей загинули, ще 92 людини було поранено. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики, поліцейські. Київ і область, Харків. Наразі відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, чотири людини загинули. Мої співчуття рідним і близьким", — повідомив глава держави.

Як уточнив Володимир Зеленський, з 31 грудня російські нелюди застосували вже близько 170 "шахедів" та десятки ракет різних типів.
Президент зазначив, що вже третю добу поспіль наші воїни ППО роблять неймовірну роботу. Абсолютна більшість російських дронів і ракет були направлені по цивільних об'єктах, але наші захисники знищили практично всі з них.

"Я дякую всім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита. І очевидно, що це допомагає рятувати сотні життів щодня та щоночі, які були б забрані російським терором, якби не Patriot та інші захисні системи", — український лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вступила у новий – 2024 рік – під масовані ворожі атаки. Причому як на землі, так і з повітря. У новорічну ніч Повітряні сили ЗСУ знищили 87 із 90 "Шахедів". У ніч проти 2 січня – 35 ворожих дронів із 35. Вранці другого дня нового року Україна зустріла під гуркіт вибухів – нас накрила чергова масована ракетна атака. Продовжує обговорюватися новий законопроект про мобілізацію, яким незабаром впритул займеться Верховна Рада. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїм баченням подальшого розвитку ситуації у російсько-українській війні. Принаймні на найближчу перспективу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається на дипломатичному та військовому фронтах: до чого готуватися Україні.

Є загиблі та поранені: Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини