Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є важливий поступ у глибину оборони ворога до 2 км: у ЗСУ назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Є важливий поступ у глибину оборони ворога до 2 км: у ЗСУ назвали напрямок

Українські військові на Бердянському напрямку просунулися у глибину оборони ворога до 2 км

4 липня 2023, 13:08 comments2772
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують просуватися на таврійському напрямі. Зокрема, на Бердянському напрямку українські воїни просунулися у глибину оборони ворога до 2 км. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву спікера об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування капітана Валерія Шершеня у Facebook.

Є важливий поступ у глибину оборони ворога до 2 км: у ЗСУ назвали напрямок

ЗСУ. Фото: Getty Images

"На таврійському напрямку Сили оборони системно вибивають ворога з позицій і продовжують просуватися вперед. Так, на Бердянському напрямі зафіксовано найбільший поступ у глибину ворога до 2 км", — заявив Валерій Шершень.

За його даними, сили оборони закріплюються на зайнятих рубежах. Українські захисники проводять аеророзвідку місцевості, завдають ворогові поразки артилерією за виявленими цілями противника. Не припиняється здійснюється контрбатарейна боротьба, проводиться розмінування.

Водночас противник не готовий відступати без бою, чинить "запеклий опір", проте ЗСУ не припиняють тиску на певні ділянки фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські війська вже близько місяця проводять наступальні та контрнаступальні операції. Виникають серйозні труднощі через низку вагомих факторів, включаючи погодні умови, брак необхідних озброєнь та боєприпасів, на чому наголосив головком ЗСУ Валерій Залужний. Крім того, зволікання з постачанням необхідних нам наступальних видів озброєнь дозволило російським окупантам створити дуже потужну ешелоновану оборону. Що можна зараз сказати про ситуацію на військовому та дипломатичному фронтах? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ЗСУ розповіли про гучний провал окупантів на одному із напрямків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини