Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є просування у Курській області та нові полонені росіяни: деталі від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Є просування у Курській області та нові полонені росіяни: деталі від Генштабу

Українські воїни успішно просуваються вперед

17 серпня 2024, 12:45
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Генеральному штабі ВСУ заявили про новий поступ у Курській області Росії. Російські військові дуже часто здаються в полон, тому що вважають розумним залишитися наживо, ніж покласти своє життя за путінський режим.

Є просування у Курській області та нові полонені росіяни: деталі від Генштабу

Операція у Курській області. Фото: із відкритих джерел

"Продовжується операція у Курській області — наші воїни успішно просуваються вперед. Російські військовослужбовці, обираючи життя, продовжують здаватися в полон", — йдеться у зведенні.

Також повідомляється, що на фронті в Україні минулої доби зафіксували 132 бойові зіткнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — офіційний Київ вважає, що потрібно використовувати абсолютно всі методи , щоб посадити Москву за стіл переговорів. І операція ЗСУ у Курській області якраз із цієї серії примусу Кремля до переговорів. Таку заяву в Telegram зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на тлі "прориву" кордону РФ та операції ЗСУ у Курській області президент-диктатор РФ Володимир Путін вкотре зробив заяву про переговори з Україною. Диктатор РФ цинічно заявив, що нібито про переговори не може бути й мови з людьми, які, мовляв, "завдають удару мирним жителям, громадянській інфраструктурі". Забувши про захоплення ЗАЕС та власні загрози "ядеркою", він нахабно звинуватив Україну в "створенні загрози для об'єктів ядерної енергетики". Чи тепер РФ може відмовитися від будь-яких переговорів? Чи це чергова гра на публіку з боку російського диктатора, щоб укотре підняти ставки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – ЗСУ хотіли повторити "Курський прорив" ще в одній області РФ: що пішло не так.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини