Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є лише один спосіб впоратися з таким параноїком, як Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Є лише один спосіб впоратися з таким параноїком, як Путін

Ірландський історик та автор книг про Адольфа Гітлера вважає, що існує тільки один варіант перемоги над російським диктатором.

24 грудня 2022, 21:05 comments6581
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ірландський професор Брендан Сіммс з кафедри історії міжнародних відносин Кембриджського університету вважає, що проти Путіна є тільки один метод боротьби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Брендана Сіммса для видання Przeglad Polityczny.

Є лише один спосіб впоратися з таким параноїком, як Путін

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Автор кількох книжок про Гітлера, якого останнім часом порівнюють з Путіним Брендан Сіммс стверджує, що проти дій Путіна може бути тільки один спосіб боротьби, а саме встановлення чітких меж.

"Є лише один спосіб впоратися з таким параноїком, як Путін. Головне — тверда позиція та встановлення чітких меж, які неможливо переступити", — вважає ірландський історик.

Сіммс говорить, що Захід створив у свідомості Путіна страхи розширення НАТО та ЄС, що кидає виклик концепції "русского мира". Ірландець вважає головною помилкою Заходу, це не прийняття України до НАТО у 2008 році, тоді Німеччина та Франція заблокували вступ.

"Путін ніколи б не наважився напасти на Україну. Не було б анексії Криму. Не було б війни на Донбасі", — говорить Брендан Сіммс.

Професор говорить, що тепер Захід має підтримувати Україну та давати гарантії для прийняття в НАТО та ЄС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ради Безпеки Російської Федерації надала Путіну аналіз про можливий вихід зі складу РФ кількох республік. Насамперед мається на увазі Чечня, Башкортостан та Татарстан.

Також "Коментарі" писали про те, коли Україна буде готова запропонувати Росії мирні переговори, щодо завершення війни. Ймовірно, це станеться в лютому, коли ЗСУ отримають більшу перевагу на полі бою для кращої позиції у переговорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebb

24 грудня 2022, 22:26

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини