Головна Новини Суспільство Війна з Росією Які страхи змусили Путіна напасти на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Які страхи змусили Путіна напасти на Україну

Ірландський історик та автор книг про Гітлера назвав страхи та причини, через які російський диктатор Володимир Путін здійснив напад на Україну.

24 грудня 2022, 19:35 comments2646
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Професор історії міжнародних відносин Кембриджського університету Брендан Сіммс вважає, що Путін має страхи, які створили умови для російської агресії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Брендана Сіммса для видання Przeglad Polityczny.

Які страхи змусили Путіна напасти на Україну

Що змусило напасти Путіна на Україну. Фото з відкритих джерел

Ірландський історик Брендан Сіммс є троюрідним племінником Брайана Гулда-Вершойла, члена Комуністичної партії Ірландії, який став радянським шпигуном і загинув у радянському ГУЛАГу в 1942 році. Професор історії розповів про страхи, які керують Путіним.

За словами Сіммса президент Росії боїться дій Заходу та самої ідеї цього світу, адже вона протистоїть ідеї "русского мира".

"Путін боїться того, що робить Захід. Тобто розширення НАТО та ЄС на схід. По-друге, він боїться того, що таке Захід? Це виклик його концепції "русского мира", — вважає ірландський історик.

Путін боїться, що Україна приєднається до Західного світу, буде чужою та врешті стане антиросією. Таким чином російський диктатор втратить свій вплив на Україну. 

"Тому Путін вважає, що мав не лише анексувати ще одну частину України, а й повністю підпорядкувати її собі. Росія ніколи не визнає Україну частиною Заходу", — стверджує Брендан Сіммс.

Історик наголошує про те, що Путін називає свою війну оборонними діями, аби захистити Росію, але це насправді є протилежним явищем.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що президент Росії усе більше боїться за своє життя та будує нові бункери. Це відбувається попри те, що в Путіна є декілька сховищ, про частину з них стало відомо широкому загалу.

Також "Коментарі" писали про заяву генсека НАТО, який розповів, чого насправді хоче Путін замість миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebb

24 грудня 2022, 22:26

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy

Ігор

24 грудня 2022, 20:31

Не було ніяких страхів та побоювань. Звичайний холодний розрахунок приєднати до Росії не реформовані корумповані землі православного анклаву не відбувшихся. Так завжди буває в суперечках між бандами. Поки не візьмемо на себе відповідальність, а не шукати причини в інших, будемо без перспективи.


Новини