Головна Новини Суспільство Війна з Росією Другий день шалені затори: показали, як люди продовжують тікати з Криму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Другий день шалені затори: показали, як люди продовжують тікати з Криму (ВІДЕО)

Вибухи у Криму серйозно злякали "відпочивальників"

10 серпня 2022, 23:47 comments1847
Поділіться публікацією:

Схоже, що жителі та "туристи" окупованого Криму дуже перелякалися вибухів, що сталися 9 серпня в районі села Новофедорівка Сакського району, на військовому аеродромі та складі росіян. Адже вже другий день на виїзді з півострова шалені затори. Відповідне відео опублікував у своєму Телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко.

Другий день шалені затори: показали, як люди продовжують тікати з Криму (ВІДЕО)

Вибухи у Криму дуже перелякали "туристів" (фото з відкритих джерел)

 Політик наголосив, що затори на автошлях фіксують вже другий день.

"А хто це втікає???? Другий день шалені затори з виїзду з Криму.  А що там сталось? Хто що знає",- йдеться у дописі під відео.

На відео видно, що затори розтягнулися на кілометри. А люди поспішають втекти з окупованого Криму.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому вибухи у Криму — це приниження Кремля та початок нової фази війни. Ці вибухи продовжують активно обговорювати не тільки в Україні, але й світі. Так (ISW) пише, що Кремль не звинувачує Україну в ударах по аеродрому в Криму, тому що це стало б свідченням неефективності російських систем ППО, як сталося з потопленням російського крейсера "Москва". Експерт фонду "Майдан закордонних справ", співзасновник "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень", експерт з питань окупованих територій Юрій Смелянський переконаний, що Атака на військовий аеродром у Новофедорівці, з якого окупанти, в тому числі, здійснювали злети з наступними ракетними атаками території України, ознаменувало черговий етап війни.

Також "Коментарі" писали про те, що чи вже є умови для повернення Криму. Володимир Зеленський заявив, що російська війна проти України та вільної Європи розпочалася у Криму – і має закінчитися його звільненням. Наголосив, що Чорноморський регіон не може перебувати у безпеці, поки Крим є військовою базою РФ. Додав, що Крим обов'язково знову стане українським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

10 серпня 2022, 22:58

Да кто поверит этому сказочному дырявому д а л б а е б у гончаренко? Правильно - такие же имбецилы как и он. СУХвС.


Новини