Головна Новини Суспільство Війна з Росією Довгоочікуваний момент наближається: у ГУР відреагували на вибухи у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Довгоочікуваний момент наближається: у ГУР відреагували на вибухи у Севастополі

У ГУР заявили, що спокій та відсутність вибухів на тимчасово окупованих Україною територіях, у тому числі і в Криму, буде повністю тоді, коли рашисти звідти підуть геть

4 липня 2023, 17:35 comments1375
Поділіться публікацією:

Вибухи, які сьогодні чули у різних районах тимчасово окупованого Севастополя, можуть свідчити лише про одне, а саме про те, що визволення та деокупація Криму наближається. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Андрій Юсов.

Довгоочікуваний момент наближається: у ГУР відреагували на вибухи у Севастополі

Севастополь. Фото: із відкритих джерел

Говорячи про вибухи у Севастополі, Юсов зазначив, що скаржитися не варто. Справжні українські громадяни, проукраїнськи налаштовані люди, які зараз у Криму й чують такі вибухи, лише радіють. Вони розуміють, що ці вибухи відбуваються недарма і сигналізують про наближення деокупації Криму.

Юсов зазначив, що вибухи у Криму більше не коментуватимуть.

"Лише можемо констатувати: спокій і відсутність вибухів на тимчасово окупованих Україною територіях, в тому числі і в Криму, буде повністю тоді, коли рашисти звідти підуть геть. До того часу все, що відбувається на окупованих територіях, — за це несе відповідальність окупаційна "адміністрація", — наголосив представник української розвідки.

Зазначимо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у тимчасово окупованому Севастополі пролунав сильний вибух через підрив боєприпасів на полігоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч на 22 червня прилетіло по мосту у Чонгарі, який з'єднує Херсонську область та тимчасово окупований Крим. Раніше в США нагадали міністру оборони РФ Сергію Шойгу, який почав погрожувати ударами по "центрам прийняття рішень" в Україні у разі завдання ударів по окупованому Криму (за допомогою HIMARS і Storm Shadow), що Україна має повне право звільняти свої території так, як вважає потрібним. У свою чергу британська розвідка надала дані, що росіяни активно почали створювати оборонні рубежі біля Перекопу. Про що говорять останні повідомлення щодо Криму та підходів до нього? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини