Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дослідники ідентифікували росіянина, який хвалився розбомбленими будинками українців (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дослідники ідентифікували росіянина, який хвалився розбомбленими будинками українців (ФОТО)

Росіянин добровільно вирушив на фронт вбивати українців

22 березня 2023, 17:30 comments1007
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", OSINT-дослідники ідентифікували особу ще одного російського загарбника, який брав участь у вбивствах українців. На фото він гордо позує на тлі розбитих багатоповерхівок, де ще рік тому мирним життям жили цивільні. Поруч немає жодного військового об'єкта.

Дослідники ідентифікували росіянина, який хвалився розбомбленими будинками українців (ФОТО)

Російський окупант Максим Марченков

Як пишуть ОSINT-Пчелі, окупанта звуть Максим Марченков 1988 року народження. У мирному житті вбивця підробляв у Москві кранівником, але грошей, щоб забезпечити сім'ю, схоже, не вистачало. Тому він і вважав, що вбивати мирних і цим потім хвалитися — непоганий заробіток, за які ще й буде вдячний путінський режим.

У основі боржників на Марченкову висить понад 800 тисяч рублів. Окупант має дружину та чотирьох дітей. Стверджується, що росіянин добровільно вирушив на фронт убивати українців.

Експерти без особливих проблем знайшли контакти Максима Марченкова у Whatsapp та Telegram.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у традиційному вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський зробив акценти на минулорічних перемогах над російським агресором і наголосив, що з Криму вже розпочалася "міграція найдалекоглядніших щурів держави-терориста". Тим часом у Криму почастішала "бавовна". Вчора гриміло у Джанкої, сьогодні – у Севастополі. Якими є перспективи звільнення півострова? Чи справді в РФ вже назріває розуміння, що Крим їй – не втримати? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія відправила на фронт одні із найстаріших танків: як вони виглядають.

Дослідники ідентифікували росіянина, який хвалився розбомбленими будинками українців (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osintbees/4343
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини