Головна Новини Суспільство Війна з Росією Донеччани також отримали повідомлення про евакуацію: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Донеччани також отримали повідомлення про евакуацію: подробиці

Окупанти відреагували і заявляють, що стався збій у розсилці повідомлень, панікувати донеччанам не варто

19 жовтня 2022, 13:48 comments2867
Поділіться публікацією:

Мешканцям тимчасово окупованого Донецька масово надходять повідомлення із закликом евакуюватись. Проте текст повідомлень продубльований із СМС, які вранці окупанти розіслали мешканцям Херсонської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

Донеччани також отримали повідомлення про евакуацію: подробиці

Донецька область. Фото з відкритих джерел

"Шановні мешканці! Терміново евакуюйтеся. Будуть обстріли житлових кварталів ЗСУ. З 7:00 автобуси від Речпорту на Лівий берег", — йдеться в одному з таких повідомлень.

Варто зазначити, що такі самі СМС отримали сьогодні вранці жителі Херсона та області. До того ж у Донецьку немає Речпорту, і саме місто не ділиться на береги. Пізніше у так званому "мінзв'язку ДНР" пояснили, що повідомлення надходили мешканцям Донецька через технічні збої.

"Звертаємо увагу, що дані повідомлення призначені виключно для мешканців Херсонської області", — заявили в "органі" окупаційної влади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гауляйтери Херсонщини – Стремоусов та Сальдо – фактично одночасно заявили про підготовку наступу ЗСУ та закликали мешканців окупованих територій евакуюватися на лівий берег Дніпра. Командувач ЗС РФ у "зоні спеціальної військової операції" (у війні проти України) Сергій Суровікін також визнав, що для армії агресора на Херсонському напрямку склалася непроста ситуація. Про що говорять такі заяви? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – керували вторгненням: у Кремлі усунули генералів за провал "спецоперації" в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 17:01

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz

Максим

19 жовтня 2022, 13:09

https://my-gov.uvyplat.me/gets/889467 голые женщины у меня


Новини