Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Добре дістає артилерія": військова розповіла про просування росіян до важливого міста на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Добре дістає артилерія": військова розповіла про просування росіян до важливого міста на Донбасі

У місті Часів Яр - серйозні руйнування.

4 лютого 2024, 17:10
Поділіться публікацією:

Росіяни наблизилися на 5-7 кілометрів до міста Часів Яр у Донецькій області. Про це в ефірі телемарафону повідомила військовослужбовиця бригади Національної гвардії "Рубіж" Христина Вояк.

"Добре дістає артилерія": військова розповіла про просування росіян до важливого міста на Донбасі

Бої за Авдіївку (фото з відкритих джерел)

"Туди вже дуже добре дістає артилерія. Руйнування у місті просто катастрофічні. Це справжнє обличчя "руського міра", яке ми спостерігаємо скрізь, куди противнику вдається дійти", – повідомила Вояк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український воєнкор назвав критичну ситуацію в Авдіївці. Воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко розповів, що росіяни скористались хмарною погодою та увійшли на території Авдіївки з північного сходу. За словами журналіста росіяни всього за кілька сотень метрів від основної логістичної лінії українських оборонців. 

Андрій Цаплієнко з посиланням на свої джерела в Авдіївці розповів про просування російських сил у місті. За його словами російським силам вдалось обійти бойові ліні українських захисників та закріпитись на забудові поблизу Авдіївського кар’єру.

Попри критичність ситуації, за словами військових, вона поки що не є безнадійною. І у випадку наявності піхотних резервів з досвідом боїв у місті, прорив російських сил можна ліквідувати. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що російська ДРГ намагалась прорвати український кордон на півночі. Російські сили спробували незаконно перетнути український кордон у напрямку Сумщини. На це відреагували бійці Сил територіальної оборони до яких згодом приєднались протидиверсійні резерви та спільними силами відбили атаку.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Facebook розповів про чергову спробу росіян прорвати державний кордон України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини