Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для відбудови України знадобиться колосальна сума
commentss НОВИНИ Всі новини

Для відбудови України знадобиться колосальна сума

Про це повідомив голова Уряду

23 березня 2023, 17:11
Поділіться публікацією:

До 411 млрд доларів зросли потреби України на відбудову. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови уряду України Дениса Шмигаля, який представив сьогодні оновлену Швидку оцінку завданої шкоди та потреб на відновлення (RDNA2). Згідно з нею, потреби нашої держави на відбудову зросли майже до пів трільйона доларів. 

Для відбудови України знадобиться колосальна сума

Денис Шмигаль про потреби України на відбудову

"Проведення другого етапу RDNA2 – це важливий елемент у стратегії відновлення України", — написав Денис Шмигаль в телеграм. — "Енергетична інфраструктура, житло, критична інфраструктура, економіка та гуманітарне розмінування — наші 5 пріоритетів на цей рік. Частину робіт із відбудови вже було зроблено, і я вдячний за це нашим партнерам із ЄС, США та Світового банку".

Як зазначає голова уряду, сума завданої шкоди та потреб на відновлення наразі не включає дані про втрати інфраструктури, житла та бізнесу на окупованих територіях.

"Коли Сили оборони їх звільнять, очікуємо, що дані будуть доповнені, а Уряд негайно розпочне роботи по відновленню на цих територіях", — відзначає Денис Шмигаль.

Тим часом, в Офісі президента назвали росіян "нацією-терористом" та за підсумками війни пропонують позбавити Росію її головного козиря.  

Окрім цього, англійці склали рейтинг "найбільших союзників Росії". Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, більшість країн світу почали віддалятись від Росії та зменшувати зв’язки з країною-агресором. Проте деякі навпаки нарощували співпрацю з Кремлем. До цього рейтингу, зокрема, потрапили країни, які найбільш тісно співпрацюють з Російською Федерацією. У список потрапили прямі союзники Москви, зокрема Білорусь та Іран, проте є і неочікувані країни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сенс

23 березня 2023, 21:08

Отстраивать надо только то что необходимо и модернизировать уцелевшее до современности. Не надо плодить ущербные и никому не нужные поселения без воды и тд. воруя на ненужном строительстве. В городах миллионниках горячей воды нет, вы в Киеве в курсе?


Новини