Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для росіян назва буде символічною: у ЗСУ заінтригували подіями у Кліщіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Для росіян назва буде символічною: у ЗСУ заінтригували подіями у Кліщіївці

Українські військові посилюють тиск на Донбасі, але деталі щодо Кліщіївки будуть повідомлені через деякий час

6 липня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:

У районі Кліщіївки на Бахмутському напрямку тривають запеклі бої. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Для росіян назва буде символічною: у ЗСУ заінтригували подіями у Кліщіївці

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Там ідуть потужні бої, деталей ми поки що не можемо розкривати. Але, судячи з того, як у ворожих пабліках йде нагнітання паніки, думаю, що для них буде дуже символічною назва Кліщіївка", — заявив Череватий.

Військовий зазначив, що деталі щодо Кліщіївки будуть повідомлені за деякий час.                                                                                                     

Зазначимо, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський в інтерв'ю "ABC News" заявив, що ЗСУ реально звільнити тимчасово окупований Бахмут Донецької області. Також у цьому ж інтерв'ю Олександр Сирський відверто зізнався, що на сьогоднішній день він навіть приблизно не може сказати, коли закінчиться війна в Україні. Жоден військовий, який зараз на фронті, не готовий робити такі прогнози.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ сповільнюється: президент Володимир Зеленський назвав ключову причину, чому плани довелося зміщувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини