Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для чого потрібна надувна військова техніка
commentss НОВИНИ Всі новини

Для чого потрібна надувна військова техніка

Окрім танків, БТРів та БМП військові використовують і надувну військову техніку. Для чого вона потрібна?

18 січня 2023, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У своїх звітах росіяни пишуть, що знищили українську техніку, проте Україна та її союзники заперечують такі повідомлення. Росіяни просто малюють собі статистику, або ж витрачають свої снаряди даремно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на матеріал DW.

Для чого потрібна надувна військова техніка

Надувний танк створений в Чехії. Фото з відкритих джерел

Україна хоче отримати західну військову техніку, адже запаси радянських танків закінчуються. Вже відбулось значне зрушення у цьому питанні від країн Заходу, які погодились постачати в Україну бойові машини піхоти. Попри погодження США відправити БМП Bredley в Україну, на це потрібен час: від транспортування техніки до навчань українських військових.

Але в Росії вже заявляють, що нібито змогли знищити кілька одиниць американських бойових машин піхоти. Що, ж можливо, це російська пропаганда, а можливо тактика українських військових.

У Чехії виготовляють обманну техніку, яка має ввести в оману противника і зосередити на собі вогневі удари. У компанії шиють надувні танки, переважно радянського зразка, які мають привернути увагу росіян. Окрім військової техніки з СРСР також виготовляють інший арсенал надувної зброї.

"Офіційної інформації немає, але мета очевидна – в Україну їде така зброя, щоб обдурити російську армію", — запевняють у DW.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Великобританія погодилась передати Україні в новому військовому пакеті непереможний ескадрон танків Challenger 2.

Також "Коментарі" писали, що одна з найбідніших країн ЄС з проросійським керівництвом таємно постачала в Україну зброю, боєприпаси та дизельне пальне, яке виготовляла з російського газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини