Головна Новини Суспільство Війна з Росією Диверсії в Криму: чого найбільше бояться окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Диверсії в Криму: чого найбільше бояться окупанти

Росіяни у Криму посилюють контррозвідувальний режим

30 січня 2024, 20:24
Поділіться публікацією:

Кремль дав вказівку прикордонній службі ФСБ РФ посилити контррозвідувальний режим на адміністративній межі анексованого Криму і тимчасово окупованих територій Херсонської області. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Диверсії в Криму: чого найбільше бояться окупанти

У Криму окупанти бояться диверсій. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що особливу увагу росіяни приділяють захисту автомобільного та залізничного мостів між Чонгарським та Кримським півостровами. Даний напрямок забезпечує підтримку угрупування військ окупантів в захопленому Криму та тилове забезпечення угруповань на Херсонському та Запорізькому напрямках.

Зазначається, що після окупації лівобережжя Херсонської області ворог не прибрав КПВВ з адміністративної межі між Кримом та Херсонською областю. Дані об’єкти використовувались російськими спецслужбами для проведення “фільтраційних заходів” цивільного населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія готова воювати проти України щонайменше до 2027-28 рр. Російський диктатор Володимир Путін налаштований на продовження війни, оскільки переконаний, що економічна мобілізація зможе змінити хід війни на користь РФ. Зараз Росія витрачає 40% ВВП на війну, що перевищує витрати на охорону здоров’я і освіту. Наразі складно оцінити масштаб переходу економіки РФ на військові рейки, оскільки інформація про російську оборонну промисловість засекречена.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін переконаний, що українська влада має докладати зусилля для повернення з-за кордону чоловіків, які втекли від мобілізації. Майор ЗСУ додав, що "про моральну сторону питання" взагалі немає необхідності говорити, позаяк втікачі повели себе як "ганчірки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини