Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи повинна Україна повертати ухилянтів-втікачів: відповідь офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи повинна Україна повертати ухилянтів-втікачів: відповідь офіцера ЗСУ

У ЗСУ розповіли, чи повинна українська влада працювати над поверненням ухилянтів з-за кордону

27 січня 2024, 23:39
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін переконаний, що українська влада має докладати зусилля для повернення з-за кордону чоловіків, які втекли від мобілізації. Про це Жорін написав у Telegram, передає портал "Коментарі".  

Чи повинна Україна повертати ухилянтів-втікачів: відповідь офіцера ЗСУ

В Україні набирає обертів мобілізація. Фото з відкритих джерел

"Здорових чоловіків, які підлягають мобілізації і втекли за кордон під виглядом нещасних біженців, потрібно повертати. Механізми повернення можна знайти. Допомога всім українським біженцям буде скорочуватися, зокрема, через втікачів від мобілізації, бо в західних країнах все прекрасно бачать і розуміють, а тому в першу чергу дбатимуть про свої інтереси", — наголосив Максим Жорін.

Майор ЗСУ додав, що "про моральну сторону питання" взагалі немає необхідності говорити, позаяк втікачі повели себе як "ганчірки".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини