Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Армія потребує поповнення": в ЗСУ обурені "цирком" навколо закону про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Армія потребує поповнення": в ЗСУ обурені "цирком" навколо закону про мобілізацію

У ЗСУ заявили, що армія потребує поповнення, а тому посилення мобілізації не уникнути

25 січня 2024, 23:04
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього, позаяк армії потрібні новобранці. Про це військовий написав у Telegram, передає портал "Коментарі"

"Армія потребує поповнення": в ЗСУ обурені "цирком" навколо закону про мобілізацію

Рада наразі не отримала доопрацьований закон про мобілізацію. Фото з відкритих джерел

"Вже ніби й Мар'яну Безуглу з оборонного комітету вигнали, а цирк навколо закону про мобілізацію все одно продовжується. Спочатку публікують начебто витяги з оновленого закону. Тепер пишуть, що це фейк. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян", — наголосив майор ЗСУ.

Крім того, відзначив Максим Жорін, представники влади мають налагодити адекватну комунікацію з громадянами, аби такі важливі теми, як мобілізація, не були обʼєктом хайпу та постійних інформаційних вкидів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, керівника ГУР Кирила Буданова, голови СБУ Василя Малюка та начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптали про ситуацію з падінням російського військово-транспортного літака Іл-76 та обмін полоненими. Президент також дав доручення міністру закордонних справ Дмитру Кулебі поінформувати партнерів щодо наявних даних в України про падіння Іл-76.

"Коментарі" також повідомляли, що російські окупанти продовжують залучати до війни проти України найманців з усіх країн світу, щоби мати можливість продовжувати свою загарбницьку політику. На тимчасово окупованих територіях Донецької області помічені найманці з Малайзії, яких супроводжує перекладач та колишні "вагнерівці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини