Головна Новини Суспільство Війна з Росією За РФ воюють найманці з Малайзії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

За РФ воюють найманці з Малайзії: що відомо

У рядах окупаційної армії побачили найманців з Малайзії

24 січня 2024, 21:18
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують залучати до війни проти України найманців з усіх країн світу, щоби мати можливість продовжувати свою загарбницьку політику. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

За РФ воюють найманці з Малайзії: що відомо

Росія продовжує залучати найманців з усього світу. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що на тимчасово окупованих територіях Донецької області помічені найманці з Малайзії, яких супроводжує перекладач та колишні "вагнерівці".

За інформацією Центру спротиву, наразі малайзійські бойовики перебувають на полігоні.

Зазначається, у складі ЗС РФ неодноразово були помічені кубинці, непальці, білоруси, серби та представники інших країн, де за законом заборонено займатися найманством.

Центр національного спротиву нагадав, що кожен, хто воює у складі російської армії проти України є військовою ціллю, а також закликав мешканців окупованих територій надалі повідомляти актуальну інформацію про ворога та його місця скупчення. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через зростаючий дефіцит ракет для ППО Повітряні сили України змушені робити вибір, які російські ракети збивати, а які – пропускати, повідомив Джон Кірбі. Координатор Радбезу Білого дому наголосив, що РФ намагається перевантажувати системи ППО. Та попри це, відзначив він, ППО України наразі залишається ефективною.

"Коментарі" також писали, що серед держав-членів Європейського Союзу немає консенсусу щодо конфіскації на користь України заморожених суверенних активів Центрального банку Росії. Країни Євросоюзу не готові конфісковувати активи Центробанку РФ, оскільки вважають, що відповідне рішення буде нести "занадто багато юридичних ризиків".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини