Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дикий підрахував, коли у Росії закінчиться вся фронтова авіація
commentss НОВИНИ Всі новини

Дикий підрахував, коли у Росії закінчиться вся фронтова авіація

Якщо українські сили продовжуватимуть збивати щодня один російський літак, то фронтова авіація у Росії закінчиться за 100 днів, говорить Євген Дикий.

4 березня 2024, 10:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" та ветеран війни Євген Дикий вважає, що при збереженні темпів знищення російських літаків українськими силами, вся фронтова авіація РФ може зникнути за 4 місяці. Крім того, Дикий вказує, що росіяни мають проблеми з пілотами.

Дикий підрахував, коли у Росії закінчиться вся фронтова авіація

Збитий російський літак. Фото з відкритих джерел

У Росії на балансі перебуває близько 100 фронтових бомбардувальників Су-34. Однак у лютому кількість втрат з боку Росії у авіації швидко підскочила і за останні два тижні України знищила 10 російських літаків. Таким чином, вся фронтова авіація ворога може закінчитись в найближчі кілька місяців, вважає Євген Дикий. 

"З таким темпом, якщо знищувати плюс-мінус один літак на добу, то за 100 днів, а це менше ніж 4 місяці, — у них закінчиться вся фронтова авіація", — сказав Дикий в ефірі "24 Каналу".

Крім того, Дикий вказує на ймовірний дефіцит у Росії серед пілотів. За його словами росіяни готові міняти одного полоненого російського пілота на 10 українських захисників, що перебувають у полоні в РФ.

"Більше, ніж за пілотів, — вони віддавали тільки колись за Медведчука. Вони так по-серйозному борються тільки за льотчиків і за ФСБшників — все", — додає Євген Дикий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євген Дикий зауважив, що українці взяли поганий приклад з Росії на війні в Україні та повторили помилку РФ під час її повномасштабного вторгнення. За словами ветерана війни, цією помилкою стала недооцінка ворога.

Також "Коментарі" писали, що військовий експерт Євген Дикий пояснив, якого віку має бути ідеальний боєць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини