Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дикий назвав наступну ціль росіян, у випадку захоплення Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Дикий назвав наступну ціль росіян, у випадку захоплення Авдіївки

Якщо армія РФ захопить Авдіївку, то перекине свої сили на місто Куп'янськ в Харківські області, прогнозує Євген Дикий.

7 лютого 2024, 11:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ветеран АТО та колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий вважає, що у ситуації, коли Росія захопить Авдіївку, то наступним стане місто Куп’янськ. Попри це військовий експерт зазначає, що росіяни мають ресурс на два місяці на цьому напрямку.

Дикий назвав наступну ціль росіян, у випадку захоплення Авдіївки

Після захоплення Авдіївки Росія почне штурм на Куп'янськ. Фото з відкритих джерел

Євген Дикий стверджує, що росіяни мають людський ресурс на два місяці активних "м’ясних" штурмів Авдіївки. Якщо російські сили захоплять за цей час якісь українські території, то ЗСУ буде складно їх потім відбивати. 

"Пріоритетність російських цілей достатньо очевидна. В першу чергу окупанти хочуть дотиснути Авдіївку, і це є політична ціль. Наразі співвідношення втрат – 1 до 12 на нашу користь. А ворог все одне продовжує м'ясні штурми", - говорить Дикий та пояснює, що це прямий наказ Путіна.

Якщо російські сили захоплять за цей час якісь українські території, то ЗСУ буде складно їх потім відбивати. Крім того, росіяни отримають нову ціль для захоплення. За словами Дикого армія РФ зосередиться на місті Куп’янськ.

"Річ у тому, що станція Куп'янськ-Вузловий є вкрай важливим логістичним вузлом для противника. Там є гілка, яка йде вглиб Росії", – пояснює ветеран АТО.

Попри це, Дикий прогнозує, що Росія не зможе окупувати всю територію Донеччини, і навіть захоплення Авдіївки їх до цього не наблизить. Військовий експерт пояснює, що росіянам для цього потрібно прорвати фронт та зайти глибоко на територію України, однак ЗСУ перекривають потенційно можливі напрямки для атак РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дикий назвав страшну м’ясорубку в Авдіївці вигідною для України.

Також "Коментарі" писали, що Дикий дав прогноз, коли почнеться масова мобілізація в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини