Головна Новини Суспільство Війна з Росією Деталі наради у Путіна: скільки диктатор зібрався мобілізувати росіян на війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Деталі наради у Путіна: скільки диктатор зібрався мобілізувати росіян на війну в Україні

Росія планує мобілізувати 2 млн осіб у 2023 році

4 січня 2023, 10:38 comments4413
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін 3 січня у режимі відеозв'язку провів нараду з представниками керівництва силового та військового блоків. Центральним питанням на порядку денному була мобілізація для збільшення кількості російських військових, які після підготовки будуть спрямовані на війну до України. Тільки протягом 2023 року Кремль планує закликати до лав окупаційної армії 2 млн осіб. Як передає видання "Коментарі", про це пише Telegram-канал Генерал СЗР.

Деталі наради у Путіна: скільки диктатор зібрався мобілізувати росіян на війну в Україні

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Водночас питання запровадження воєнного стану головний військовий злочинець Росії обговорює із силовиками поверхово. На останній нараді Путін лише підтвердив плани і запитав про підготовку до реалізації такого рішення, отримавши відповідь, що підготовка йде і до другої декади лютого все буде готове.

У свою чергу директор ФСБ Олександр Бортніков доповів Путіну про повну готовність закрити кордони в "будь-яких форматах" і звернув увагу диктатора на те, що на сьогоднішній день вже діє заборона залишати територію Росії для більш ніж 8 мільйонів громадян. Йдеться про мільйони росіян, які проходили службу в армії та на флоті та мають військові спеціальності.

Директор ФСБ також виступив із пропозицією – насамперед відправляти на війну "боржників-аліментників".

Читайте також на порталі "Коментарі" — мобілізованих від уцілілих у Макіївці російське командування хотіло позбутися, – ЗМІ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти штурмували позиції ЗСУ біля 10 населених пунктів: Генштаб ЗСУ назвав напрямки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини