Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Десять до одного" : Міноборони про втрати ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

"Десять до одного" : Міноборони про втрати ворога

На жаль, втрати несуть і українські захисники

30 березня 2023, 13:21
Поділіться публікацією:

На деяких ділянках фронту співвідношення втрат українських захисників та рашистів сягає показника 1 до 10. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заступника міністра оборони Ганну Маляр.

"Десять до одного" : Міноборони про втрати ворога

Кадр з щемливого відео "Дойче Велле"

"На жаль, втрати — це неминучий наслідок війни. Без втрат не буває, — написала в своєму телеграм-каналі Ганна Маляр. — Одна з головних задач воюючої сторони — знищення фізичної сили противника. Але втрати ворога в рази більше. Це при тому, що у них перевага по кількості особового складу і озброєння. Втрати були більші у них і в 2014-2015, але зараз той коефіцієнт майже удвічі зріс на нашу користь. У нас бувають такі дні на Сході, коли співвідношення вбитими сягає 1 до 10. Це, звісно, не щодня, і середій коефіцієнт нижчий, але менше з тим".

Свою заяву Ганна Маляр зробила після оприлюднення журналістами "Дойче Велле" відео розмови з українським військовослужбовцем, який, розповідаючи про втрати серед особового складу свого підрозділу, розплакався. Відео було підхоплене рашистськими ЗМІ.

Тим часом, стало відомо, що танки Challenger 2 у бою ми покищо не побачимо. У британській розвідці розповіли, чи зможе Кремль набрати ще 400 тисяч добровольців на війну в Україні.

Експерти ж розповіли про головні висновки на 400-й день повномасштабної війни в Україні.

"Заяви політиків та чиновників щодо війни, яка давно розвивається за своїми законами, не говорять ні про що. Це – деякі бажання сторін, під якими мінімум підстав. У цьому випадку заяви просто підкреслюють, що позиції сторін, що воюють, залишаються діаметрально протилежними. Отже, жодна зі сторін не вважає себе переможеною – і має намір воювати до перемоги, як вона собі її уявляє", — зокрема міркує фахівець із ракетного озброєння Олександр Кочетков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

30 березня 2023, 12:35

Точно-10укров/к одному русскому,таково примерно соотношение артиллерийской мощи России к украинской.


Новини