Головна Новини Суспільство Війна з Росією Депутат ЄС розкритикував Володимира Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат ЄС розкритикував Володимира Путіна

Під час пояснень слів президента України про ракету в польському місті, європейський чиновник розкритикував Путіна

16 листопада 2022, 22:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній міністр оборони Польщі, а тепер депутат Європейського парламенту Радослав Сікорський розкритикував президента Росії Володимира Путіна. Політик критично висловився про російського диктатора під час інтерв’ю на одному з польських каналів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на RP.

Депутат ЄС розкритикував Володимира Путіна

Депутат Європейського парламенту Радослав Сікорський. Фото: з відкритих джерел

15 листопада в польському прикордонному селищі Пшеводув радянська ракета завдала удару в наслідок якого загинуло двоє людей. Світові лідери говорять, що це ймовірно була українська ракета. Президент Польщі назвав це нещасним випадком, а канцлер Німеччини вважає, що попри українську ракету, в інциденті все одно винна Росія. Попри заяви політиків Зеленський стверджує, що це не була українська ракета.

Депутат Європейського парламенту Радослав Сікорський відреагував на слова президента України. Чиновник вважає, що Зеленський бореться за свободу України і війна викликає певну психологічну мобілізацію, думати, що ворог винен у всьому.

"Президент Путін явно тиран, він злодій, він агресор, він скоює воєнні злочини, тому ми не можемо дивуватися, що українці борються з ворогом у запалі війни", — говорить колишній міністр оборони Польщі Радослав Сікорський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що попри попередню версію з українською ракетою, польський прем'єр-міністр Матеуш Моравецький не виключає російської провокації у прикордонному селищі.

Також "Коментарі" писали про четверту статтю НАТО, яку хотів активувати польський уряд через можливу ракетну загрозу з боку Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини