Головна Новини Суспільство Війна з Росією День народження Рогозіна вдався: у Донецьку ліквідували екс-офіцера спецназу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

День народження Рогозіна вдався: у Донецьку ліквідували екс-офіцера спецназу РФ

За попередніми даними, колишнього офіцера російського спецназу "Альфа" Михайла Бридасова ліквідували у ресторані "Шеш-Беш"

24 грудня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

У донецькому ресторані "Шеш-Беш" ліквідували колишнього офіцера російського спецназу "Альфа" Михайла Брідасова. Як повідомив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан "Штірліц", Брідасова ліквідували на святкуванні дня народження скандального екс-глави Роскосмосу Дмитра Рогозіна, який також отримав серйозне поранення.

День народження Рогозіна вдався: у Донецьку ліквідували екс-офіцера спецназу РФ

На дні народження Рогозіна ліквідували екс-офіцера спецназу РФ. Фото: t.me/a_shtirlitz

"Колишній офіцер "Альфа" Михайло Брідасов 21 грудня весело та феєрично відзначив днюху Рогозіна у Донецькому ресторані "Шеш-Беш". Слава Нації. Смерть ворогам", — написав "Штірліц", додавши фото Бридасова з позначкою "Вантаж 200".

Ліквідацію підтвердив і сам Рогозін. Він зазначив, що Брідасов був близькою для нього людиною та особистим помічником.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-главу Роскосмосу Дмитра Рогозіна було поранено під час святкування свого дня народження в готелі окупованого Донецька. Разом із російським функціонером було поранено ще й "главу уряду "ДНР" Віталія Хоцинка.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Дмитра Рогозіна , який отримав поранення в Донецьку екс-главу Роскосмосу, оперативно доставляють до Москви, тому що медикам у донецькому госпіталі так і не вдалося витягти з його тіла осколки снарядів.

Раніше "Коментарі" писали — радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Росія захлинеться у бунтах, коли російська еліта почне дратувати суспільство. Чи згодні з таким твердженням? Що може стати стимулом для таких бунтів ? Коли є ймовірність, що порохова діжка під назвою РФ – рвоне? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини