Головна Новини Суспільство Війна з Росією Демограф розповів, кого в разі окупації Росія планує заселити в Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Демограф розповів, кого в разі окупації Росія планує заселити в Київ

Демограф розповів, чому в Києві після окупації може не залишитись українців

25 березня 2024, 12:04 comments5010
Поділіться публікацією:

Якщо країні-агресору якимось чином вдасться окупувати Україну, захопивши її столицю – Київ, то це місто Кремль відразу ж почне заселяти росіянами. Таким чином окупанти розпочнуть реалізовувати свою політику по "звільненню" Києва від українців. Туди загарбники замість місцевих почнуть звозити селян з Росії. Як інформує портал "Коментарі", таку думку в інтерв’ю "ТСН" висловив заступник директора з наукової роботи Інституту демографії та проблем якості життя НАНУ Олександр Гладун.

Демограф розповів, кого в разі окупації Росія планує заселити в Київ

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Експерт зауважив, що окупанти після захоплення України почнуть змінювати населення саме в Києві. 

"В разі окупації, вони будуть заселяти Київ у першу чергу. Це потрібно, щоб повністю контролювати столицю. А саме через людей, які позитивно налаштовані до свого уряду та правителя. Якщо позбирають по селах росіян і переселять у Київ, то рівень життя у них автоматично підвищиться в рази. Вони відповідно будуть позитивно ставитися до Путіна та РФ. І тоді місто стане для російського диктатора підконтрольною територією. Військове захоплення – це одна справа, а ось лояльне до нової влади населення – це інше. Без лояльного населення їм тут буде важко навіть війська утримувати", — пояснив демограф.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники продовжують відбивати штурми російських загарбницьких військ на Бахмутському напрямі. 67-а окрема механізована бригада опублікувала у своєму Telegram-каналі відео, на якому можна побачити, як вони завдають ударів по росіянам, що наступають. Зіткнення вздовж залізничного полотна на схід від Часового Яру не припиняються. Про це йдеться в повідомленні "DeepState".

Також видання "Коментарі" повідомляло – наступне після Авдіївки: британська розвідка назвала місто, на яке націлилися росіяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

я

25 березня 2024, 13:41

стаття ні про що.


Новини