Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація повільно, але впевнено, погіршується: яке місто ЗСУ утримують із останніх сил
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація повільно, але впевнено, погіршується: яке місто ЗСУ утримують із останніх сил

За повідомленням DeepState, ЗСУ все складніше та складніше утримувати оборону Часового Яру

25 березня 2024, 09:05 comments3447
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують відбивати штурми російських загарбницьких військ на Бахмутському напрямі. 67-а окрема механізована бригада опублікувала у своєму Telegram-каналі відео, на якому можна побачити, як вони завдають ударів по росіянам, що наступають. Зіткнення вздовж залізничного полотна на схід від Часового Яру не припиняються. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні "DeepState".

Ситуація повільно, але впевнено, погіршується: яке місто ЗСУ утримують із останніх сил

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Аналітики звертають увагу, що російські окупанти проводять штурми та "накати" практично по всій смузі бригади.

"Їхня мета очевидна — зайти по хребту в Часовий Яр. Ворог користується недоліком засобів поразки та перевагою в живій силі та техніці. Ситуація повільно, але впевнено, погіршується", — додали військові експерти.

Зазначимо, тим часом Україна продовжує чекати на військову допомогу від ключового свого партнера у війні – США. Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, який раптово прибув до Києва, впевнений, що Палата представників схвалить законопроект про допомогу для України, причому в тому вигляді, в якому його прийняв Сенат (з підтримкою нашої країни в обсязі 60 млрд доларів). Спікер Палати представників Майк Джонсон, начебто, теж надсилає позитивні сигнали. Чи виправдаються наші очікування? Що в результаті буде із зовнішньою допомогою від США? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці підтверджують інформацію, що найближчою тактичною метою російських загарбників у Бахмута є місто Годинник Яр. Однак у повномасштабний наступ британські експерти не вірять і вважають малоймовірним.

"Незважаючи на деякі поступові тактичні успіхи, малоймовірно, що російські війська зараз зможуть розпочати повномасштабну атаку на місто", — зазначають у Міноборони Британії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини