Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState повідомляє, що ситуація неподалік Покровська змінилася: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState повідомляє, що ситуація неподалік Покровська змінилася: деталі

У росіян є просування вперед біля Красногорівки

7 вересня 2024, 09:00
Поділіться публікацією:

У Покровському районі Донецької області ситуація трохи змінилася – стало відомо про те, що російським загарбникам удалося просунутися вперед. Просування противника зафіксовано у місті Українськ Селидівської міської громади Покровського району, яке знаходиться приблизно за 30 кілометрів від міста Покровськ. Як передає портал "Коментарі", про зміну ситуації на фронті повідомили аналітики DeepState.

DeepState повідомляє, що ситуація неподалік Покровська змінилася: деталі

Бої за Покровськ. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся в Українську", — йдеться на каналі проекту в Telegram.

Аналітики додали, що ворожий поступ також помітили недалеко від міста Красногорівка (підпорядковане Мар'їнській міській громаді Покровського району).

Зазначимо, водночас видання "Forbes" пише про те, що Сили оборони України проводять контратакуючі дії біля Покровська, у бік якого російські окупанти просуваються вже тривалий час із постійними штурмами. Підкріплення могло допомогти ЗСУ змінити тенденцію наближення ворога до міста. Як передає портал "Коментарі", про це пише

За інформацією американського видання, у певних контратаках неподалік Покровська можуть брати участь як мінімум бригада Національної гвардії України "Кара-Даг", 12-а "азовська" бригада та 93-та механізована бригада ЗСУ. Ефектом їх дій є уповільнення чи невеликий відкат росіян у цьому напрямі.                                                    

Водночас аналітики Forbes не радять "очікувати миттєвих кардинальних змін" навколо Покровська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які проблеми почалися у Покровську: чи справді перебування у місті стає неможливим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини