Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState попереджає: за лічені дні можемо втратити два ключових міста Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState попереджає: за лічені дні можемо втратити два ключових міста Донбасу

DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

5 липня 2024, 09:00 comments1064
Поділіться публікацією:

Як інформує портал "Коментарі", моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати втрата Нью-Йорка та Торецька Донецької області. Ворог розуміє загрозливу ситуацію для наших захисників, а тому робить все можливе, щоб посилити тиск. 

DeepState попереджає: за лічені дні можемо втратити два ключових міста Донбасу

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що DeepState отримав багато повідомлень від бійців, "які містили критичний та невтішний стан справ в районі Торецька, зокрема, в населених пунктах Нью-Йорк та Юр'ївка".

"Військово-політичне керівництво має звернути увагу на процес управління 41 ОМБр прикомандированими підрозділами, в тому числі 206 ОБ ТрО, яка стала приводом для публічних обговорень за останні декілька днів", – йдеться у повідомленні.

Одним із можливих результатів у DeepState називають втрату Нью-Йорка та Торецька, що стане додатковим обтяженням для Сил Оборони та призведе до безповоротних наслідків.

"Якщо відповідні події не візьмуться до уваги, щоб прийняти міри, то командування 41 бригади зітре прикомандировані підрозділи, а ситуація лише погіршиться. А щоб уникнути зайвих спекуляцій, то зазначимо, що саме на неймовірних зусиллях бійців стримується натиск ворога, от тільки люди не вічні, а повернути життя не здатен ніхто", – додали аналітики в дописі. 

Наголошується, що "трагічні процеси" також відбуваються на лінії Воздвиженка-Новоселівка Перша.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ залишили свої позиції: командування розкрило, що сталося у Часовому Яру.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у росіян закінчилася зброя: як окупанти штурмують позиції ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини