Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState підтверджує: ворог окупував ще одне важливе місто на Донбасі (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState підтверджує: ворог окупував ще одне важливе місто на Донбасі (КАРТА)

Deepstate фіксує повне захоплення ворогом Красногорівки на Донеччині

сьогодні, 07:05
Поділіться публікацією:

Аналітики моніторингового проекту Deepstate повідомили, що російські загарбники завершили повну окупацію Красногорівки Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні "DeepState".

DeepState підтверджує: ворог окупував ще одне важливе місто на Донбасі (КАРТА)

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Ворог завершив повну окупацію Красногорівки, а також просунувся в Цукуріно, біля Гірника та Любимівки", — зазначає DeepState.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики проекту DeepState оновили карту бойових дій, у пояснювальній записці якої повідомили про просування ворога біля Цукуриного, Катеринівки, Колесниківки та Торецька.

Також видання "Коментарі" повідомляло – буквально й дня не минає, щоб DeepState та ISW не повідомляли, що окупанти просуваються та захоплюють дедалі нові території на Донбасі. Однак, якщо раніше йшлося про невеликі села, то після захоплення ворогом Вугледара стало зрозуміло, що ситуація дійсно загрозлива. Що насправді відбувається на фронті? Чи справді фронт почав суттєво прогинатися не на нашу користь? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – сьогодні на полі бою так складаються обставини, що Україна змушена вдаватися до тактики повільного відступу із запеклими боями, намагаючись виснажити загарбників. Вся справа в тому, що противник, як і раніше, має чисельну перевагу. Про це пише The New York Times.

Автори матеріалу зазначають, що за останні місяці Україна втратила контроль над низкою досить значних міст – кожне після запеклих боїв, які іноді тривали місяцями. Першою в цьому списку була Мар'їнка у грудні-січні, потім Авдіївка, днями ЗСУ вийшли з Вугледару.

DeepState підтверджує: ворог окупував ще одне важливе місто на Донбасі (КАРТА) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини