Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де росіяни не можуть пробити оборону ЗСУ, відмовляючись йти на повторні штурми
commentss НОВИНИ Всі новини

Де росіяни не можуть пробити оборону ЗСУ, відмовляючись йти на повторні штурми

За інформацією Наталії Гуменюк: росіяни відмовляються повторно штурмувати плацдарм у Кринках

16 квітня 2024, 11:05 comments4300
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують утримувати плацдарм на лівому березі Херсонщини. Ворог шукає різні варіанти проведення ротацій, оскільки окупанти, які раніше намагалися штурмувати позиції ЗСУ, не бажають повторно йти в штурм. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник об'єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Де росіяни не можуть пробити оборону ЗСУ, відмовляючись йти на повторні штурми

Бої за Кринки. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначила, робота зі зміцнення плацдарму продовжується, незважаючи на те, що ворог не припиняє штурмів. Тільки минулої доби, 15 квітня, росіяни вдалися до 5 атак, що є більш-менш постійним числом.

Зокрема, Наталія Гуменюк додала, що ворог під час штурмів уже давно не застосовує броньовану техніку та користується лише піхотою.

"Вони (росіяни – ред.) продовжують шукати варіанти проведення ротації для того, щоб підтягувати на цей напрямок нові підрозділи, не обізнані в ситуації. Адже повторно застосовувати в штурмах тих, хто звідти дивом повернувся — вони не можуть. У них дуже низьке морально -психологічний стан, той контингент, який уже зустрівся з нашими і зрозумів, чия земля на лівобережжі", — додала Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – фронт починає зрушуватися: у DeepState розкрили деталі нового просування росіян.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що РФ посилила атаки щодо української енергетики, питання виділення нам допомоги з боку США за тиждень після виходу Конгресу з канікул не просунулося. У свою чергу, росіяни посилили штурми на сході нашої країни, продовжують готувати великий наступ, а також прокачувати (самі чи інші країни) тему необхідності переговорів. Стрепенулися європейці, особливо французький президент Еммануель Макрон, який закликає робити більше та швидше для допомоги Україні. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" останні дії різних гравців довкола російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини