Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де росіяни готуються до чергового "жесту доброї волі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Де росіяни готуються до чергового "жесту доброї волі"

Наталія Гуменюк назвала ознаки того, що окупанти на Херсонщині готуються до можливого відступу

18 квітня 2023, 10:42
Поділіться публікацією:

Російські загарбники готуються до чергового "жесту доброї волі", облаштовуючи оборонні рубежі, мінімуючи все узбережжя на лівому березі Херсонської області. Окупанти навіть уже запаслися цивільним одягом та запакували майно, все, що раніше вдалося вкрасти на півдні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Де росіяни готуються до чергового "жесту доброї волі"

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Голова прес-центру зазначила, що Сили оборони спостерігають у окупантів активну оборонну діяльність на лівому березі.

"Вони справді зайняті інженерним облаштуванням рубежів — і першої, і другої, і третьої, і намагаються мінувати ділянки, які можуть бути для них десантно-небезпечними", — розповіла Наталія Гуменюк.

Як додала Гуменюк, майже все узбережжя намагаються вкрити замінованими майданами.

"Це як уже кажуть херсонці на правому березі народна прикмета — вони точно готуються до чергового жесту. Тому що вони запакували мародерене майно, поправляли, запаслися цивільним одягом і зараз проводять такі дії, це однозначно свідчить про те, що вони готуються", — наголосила Наталія Гуменюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін нібито відвідав окуповані частини Херсонської та Луганської областей України. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що свідчать ці візити.

Також видання "Коментарі" повідомляло — військове співробітництво Москви та Пекіна : який результат зустрічі Путіна з міністром оборони Китаю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини