Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де початок кінця Путінської агресії в Україні, - назвав ветеран російсько-української війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Де початок кінця Путінської агресії в Україні, - назвав ветеран російсько-української війни

Якби Сили оборони України пішли у наступ та звільнили окупований Крим, це б стало для РФ повним фіаско, оскільки для Путіна - це сакральне місце

10 січня 2023, 23:33
Поділіться публікацією:

Про найяскравіший крах Путіна і рашистів загалом у війні проти суверенної України в інтерв’ю ТСН розповів військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

Де початок кінця Путінської агресії в Україні, - назвав ветеран російсько-української війни

Контрнаступ ЗСУ, який для Росії стане кінцем

"Про це говорив і Буданов, і Данілов, і Залужний, що ми цього року очікуємо на контрнаступ. Говорять про різні терміни та напрямки. Слава Богу, що нікому про це невідомо. Якби ми про це знали, довелось би змінювати плани, — сказав військовий. — Але було б непогано — перерізати суходіл від Російської Федерації до Криму, щоб вороги не могли переправляти туди свої вантажі. Армія Росії тоді б опинилася в оперативному оточенні, бо тільки з моря вони б могли щось постачати".

На переконання Гетьмана, звільнення тимчасово окупованого Криму суттєво б вплинуло на хід війни. Бо тоді, найімовірніше, всередині РФ розпочались би невдоволення, адже півострів для них це щось сакральне.

"А тому це означало б кінець Росії", — резюмує ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

До слова, керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що Крим звільнятимуть комбінованим шляхом: військовим та дипломатичним. Військові експерти зазначають, що якщо відрізати Крим від материкової Росії, то там можна влаштувати "котел".

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Зеленського пояснили, чому росіянам із Криму треба тікати вже зараз Михайло Подоляк підтвердив, що звільнення Криму — це питання часу, і Росія піде звідти, щойно півострів перейде під повний вогневий контроль УкраїниРадник голови ОП зазначив, що росіяни вже розуміють приреченість ситуації із Кримом. Все дуже погано буде для росіян у Криму, як тільки ЗСУ деокупують Луганську, Донецьку чи Запорізьку області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини