Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов пояснив, чому про поверненням Криму питання вже не обговорюється
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов пояснив, чому про поверненням Криму питання вже не обговорюється

Глава ГУР наголосив, що Україна має повернутися до кордонів 1991 року, а думка людей, які з цим не погоджуються, українців не цікавить

26 грудня 2022, 11:00 comments5626
Поділіться публікацією:

Немає питань та дискусій щодо питання про повернення Україною Криму. Україна поверне контроль над півостровом, а той, хто сумнівається у цьому – сумнівається у світопорядку та статуті ООН, встановленого після Другої світової війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "LIGA.net" повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Буданов пояснив, чому про поверненням Криму питання вже не обговорюється

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Щодо методів повернення тимчасово окупованого Криму, то ця українська територія буде повернена комбінованим шляхом – військовою силою та дипломатією, упевнений Кирило Буданов.

Головний розвідник країни зазначив, що він справді неодноразово чув заяви деяких західних політиків про те, що Крим є "червоною лінією" та виключно дипломатичною історією. Кирило Буданов висловив з цього приводу свою думку, зазначивши, що неможливо сьогодні повернути Крим, задіявши виключно дипломатичні важелі. Тому анексований півострів буде повернуто комбінованим шляхом: і силою, і дипломатією.

"Без сили нічого не буде. Наші підрозділи зайдуть туди (Ред. — Крим) зі зброєю в руках", — упевнений Кирило Буданов.

Зазначимо, історія з окупацією Криму триває з 2014 року, коли Росія розпочала збройну агресію проти України, ввівши свою армію на Кримський півострів і проголосивши там свою владу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення ГУР).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія досі чекає від Ірану замовлені ракети: Кирило Буданов розповів, чому Тегеран тягне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини