Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де окупантам найгарячіше: ЗСУ назвали напрямок, де використовують касетні боєприпаси
commentss НОВИНИ Всі новини

Де окупантам найгарячіше: ЗСУ назвали напрямок, де використовують касетні боєприпаси

У ЗСУ не заперечують, що вже активно використовують касетні снаряди навколо Бахмута

25 липня 2023, 14:50 comments3606
Поділіться публікацією:

Українські захисники вже використовують касетні боєприпаси довкола Бахмута. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Де окупантам найгарячіше: ЗСУ назвали напрямок, де використовують касетні боєприпаси

Касетні боєприпаси. Фото з відкритих джерел

Журналісти попросили Череватого відреагувати на заяви російських блогерів у соцмережі про те, що вибухи касетних боєприпасів вже зафіксовані навколо Бахмута, нібито саме на цьому напрямку українська армія їх активно використовує.

"ЗСУ використовують всю лінійку боєприпасів, надану нам партнерами, і роблять це ефективно. Те, що про це згадують російські воїнкори, — комплімент нашим артилеристам", — зазначив представник Східного угруповання військ ЗСУ.

Також Сергій Череватий прокоментував інформацію про деокупацію Андріївки Донецької області, розповівши у чому важливість звільнення цього населеного пункту на підступах до Бахмута.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії, що йдуть другий місяць, стикаються з багатьма складнощами. Одна з них – тотальне замінування росіянами територій, причому з використанням мінних траншів та інших пасток. І хоч українська артилерія та надане союзниками ракетне озброєння серйозно зменшують сили та засоби супротивника, нам все ще катастрофічно не вистачає авіації, а також ракет великої дальності типу ATACMS. При цьому держсекретар США Ентоні Блінкен запевняє, що союзники надали "все, що потрібно" для успішного контрнаступу ЗСУ. Чи так це? Про що говорить ситуація на фронтах зараз – і військовому, і дипломатичному? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини