Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов зробив важливу заяву щодо деокупації Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов зробив важливу заяву щодо деокупації Криму

Потрібно змінити пріоритети у процесі деокупації Криму, вважає секретар Ради нацбезпеки та оборони.

2 березня 2023, 14:52
Поділіться публікацією:

Українській владі необхідно змінити стратегію звільнення Криму, захопленого Росією. Зокрема, необхідно змінити пріоритети у процесі деокупації півострова. Як передає "Коментарі", про це у себе в Twitter написав секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов зробив важливу заяву щодо деокупації Криму

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Стратегія деокупації Криму – час нової редакції. Черговість засобів деокупації – політико-дипломатичних, військових, економічних тощо – вимагає зміни пріоритетів", — зазначив секретар РНБО.

Варто зазначити, що представники центральної української влади неодноразово заявляли, що Київ продовжуватиме боротьбу за всі свої території, включаючи Крим, який російська армія захопила у 2014-му році. У Києві вважають недоречними компроміси щодо відмови України від своєї землі, аби припинилася війна.

Київ вирішив виборювати всі свої землі, які захопили росіяни. Західні ЗМІ у січні повідомляли, що американська сторона може надати Україні озброєння, необхідне для визволення Криму.

Полковник запасу Збройних сил України Роман Світан говорив, що деокупація півострова можлива за допомогою американських далекобійних ракет ATACMS.

Пізніше колишній командувач армії США в Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес говорив, що на першому етапі звільнення півострова захисники України мали б завдати далекобійних ударів по військовій інфраструктурі російського Чорноморського флоту, а на другому — вразити інші важливі для супротивників цілі, щоб зробити Крим непридатним для військ РФ

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міноборони Росії заявило про атаку на Крим: стали відомі подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Криму пролунала серія вибухів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини