Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов заявив, що Росія запускатиме план Б щодо України: у чому він полягає
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заявив, що Росія запускатиме план Б щодо України: у чому він полягає

Українська влада буде пильною, щоб не допустити тих подій, на які розраховує окупант

25 серпня 2023, 13:25 comments5649
Поділіться публікацією:

Через півтора роки повномасштабної війни Росії проти України здобути перемогу військовим шляхом проти України у Москви практично не залишилося шансів. Тому Кремль активно запускатиме план Б, який розшифровується, як спроба створити внутрішню дестабілізацію в країні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Радіо Свобода" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов заявив, що Росія запускатиме план Б щодо України: у чому він полягає

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Хочу зауважити, що Російська Федерація здобути перемогу над нами військовим шляхом не може. Тому вона має план", – заявив Олексій Данилов.

За його словами, ставка путінського режиму, що всередині України розпочнуться дестабілізаційні процеси, які й не дозволять продовжувати війну.

При цьому секретар РНБО зазначив, що керівництву України добре відомі плани окупантів, тому влада зробить усе можливе, щоб не допустити реалізації задумів країни-агресора.

Як зазначив Олексій Данілов, останнім часом правоохоронці виявляють дедалі більше медіа-колаборантів, які приїхали із Луганська свого часу і тепер працюю на агресора.

"Там (у Луганську – ред.) із колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять у ютубах. На жаль, не на території нашої країни. Але тим не менш видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують", – прокоментував секретар РНБО.

Читайте на порталі "Коментарі" — скільки росіян Путін ще хоче кинути на війну в Україні: відповідь Кирила Буданова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи не відмовилася Україна від варіанта військовим шляхом звільняти Крим: відповідь Данілова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини