Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов заявив про помсту окупантам за вбитих у війні українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заявив про помсту окупантам за вбитих у війні українців

Секретар РНБО знову закликав союзників надати Києву всю необхідну зброю для знищення путінської Росії

2 січня 2024, 13:37
Поділіться публікацією:

Найкращою гарантією безпеки для України та світу є лише системне, послідовне та методичне знищення "путінської фашистської освіти". Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов заявив про помсту окупантам за вбитих у війні українців

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Дайте Україні зброю, і ми поховаємо цей шматок", — написав Олексій Данілов.

У продовження він зазначив, що наша держава невпинно боротиметься з російським агресором, незважаючи на кількість ракет, що летять її небом.

"Немає сили, яка могла б нас зупинити, поки не будуть помщені всі 513 вбитих українських дітей, полеглі захисниці й захисники, кожна безневинна закатована українська душа. Все повернемо сторицею!", — підкреслив секретар РНБО.

Олексій Данілов також подякував усім українським захисникам, рятувальникам та енергетикам, які сьогодні стали на опір російським терористичним атакам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — є загиблі та поранені: президент Володимир Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вступила до нового – 2024-го – року під масовані ворожі атаки. Причому як на землі, так і з повітря. У новорічну ніч Повітряні сили ЗСУ знищили 87 із 90 "Шахедів". У ніч проти 2 січня – 35 ворожих дронів із 35. Ранок другого дня нового року Україна зустріла під гуркіт вибухів – нас накрила чергова масована ракетна атака. Продовжує обговорюватися новий законопроект про мобілізацію, яким незабаром впритул займеться Верховна Рада. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїм баченням подальшого розвитку ситуації у російсько-українській війні. Принаймні на найближчу перспективу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини