Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов заінтригував: на Україну чекають хороші новини з окупованого Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заінтригував: на Україну чекають хороші новини з окупованого Криму

Секретар РНБО нагадав, що ніколи не було такого, щоб країна без ВМС у тому вигляді, який ми б хотіли мати, знищила підводний човен

9 листопада 2023, 07:15 comments1125
Поділіться публікацією:

Україна продовжує планомірно рухатись до головної своєї мети – деокупації українського Криму. Саме тому Україна вже має величезні успіхи у Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов заінтригував: на Україну чекають хороші новини з окупованого Криму

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Ми постійно звертаємо увагу на те, що стосується суші, проте те, що стосується знищення Російської Федерації та ворожих активів на території Криму та знищення Чорноморського флоту – це величезні здобутки України", – констатував Данілов.

Секретар РНБО навів яскравий приклад, коли країна, яка фактично на той час не мала флоту, зуміла знищити підводний човен іншої країни, який на вест світ хвалиться своїм морським флотом.

Олексій Данілов навал це першим в історії подібним прецедентом. Він також зазначив, що знищення носія ракет "Калібр" – це великий успіх ЗСУ.                                                                                                                            

При цьому Данілов заінтригував, зазначивши, що добрі для українців новини з Криму надходитимуть знову і знову. Україна робитиме все можливе, щоб закінчити війну у 2024 році та повернути всі захоплені противником території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни вже будують залізницю з Ростова до анексованого Криму: в Україні відреагували.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення Криму, уточнивши, що росіянам вдалося конвертувати у свій успіх час, який вони витратили на потужне зміцнення раніше захоплених територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини