Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, яку мету перед собою ставить ворог цієї зими
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, яку мету перед собою ставить ворог цієї зими

Секретар РНБО вважає, що найближча зима буде однією з найскладніших для України

14 жовтня 2022, 08:30 comments2111
Поділіться публікацією:

Навіть після таких масованих обстрілів українських міст, як було 10-11 жовтня, Росія не зупиниться і продовжуватиме подібні атаки, намагаючись повністю зруйнувати критичну інфраструктуру України. Найбільший масив таких атак може випасти взимку. Українцям треба бути готовими до цього непростого періоду, який потрібно просто перетерпіти та пережити. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву секретаря РНБО Олексія Данілова в інтерв'ю "Радіо НВ".

Данілов розповів, яку мету перед собою ставить ворог цієї зими

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зазначив, що попереду на українців чекає дуже непроста зима. Якщо не сказати, що вона буде однією із найскладніших в історії. Ворог намагатиметься зрівняти із землею всю критичну інфраструктуру. Росія хоче зруйнувати не лише електромережі, а й газопроводи.

При цьому секретар РНБО припустив, що Росія може використати вже перевірений для себе метод, коли обстрілюватиме своїх же громадян, здійснюватиме теракти, а потім у цьому звинувачуватиме українців і, нібито помститися їм за це, руйнуючи громадянську інфраструктуру.

Зазначимо, що схожу думку в інтерв'ю німецькій телекомпанії ZDF озвучив президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що Росія може завдати удару по українській газотранспортній системі.                                                                                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — закрити небо та запровадити миротворців: які із закликів Володимира Зеленського можуть почути західні союзники України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини