Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, якими будуть наслідки, якщо Росія застосує ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, якими будуть наслідки, якщо Росія застосує ядерну зброю

Секретар РНБО вважає, якщо РФ застосує ядерну зброю, кидання нею іншими країнами стане питанням часу

22 серпня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

Якщо країна-агресор застосує ядерну зброю, її використання іншими країнами стане питанням короткого проміжку часу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у своєму виступі напередодні саміту Міжнародної Кримської платформи заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, якими будуть наслідки, якщо Росія застосує ядерну зброю

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Він (Ред. – Путін) може лякати чим завгодно. Але якщо не дай боже буде використання ядерної зброї, тоді відповідь світу має бути миттєва та відповідна. І якщо хтось буде робити вигляд, що цього не сталося, тоді питання — коли почнеться жбурляння ядерною зброєю іншими країнами, які її мають. Це питання тільки короткого проміжку часу", — заявив Данілов.

При цьому Данілов висловив переконання, що Путін не отримає схвалення з боку Пекіна застосування ядерної зброї. Секретар РНБО впевнений, що російський президент вже має попередження з цього приводу.                                            

Олексій Данілов також додав, що відповідальні країни розуміють, що у разі застосування ядерної зброї йтиметься вже не просто про межі відносин України та Росії.                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що Китай у публічному просторі намагається подавати себе як країну, яка зайняла нейтральну позицію щодо війни в Україні, насправді він всіляко підіграє Росії. Чому це так і в чому проявляється? Видання "Коментарі" розбиралося у питанні, зібравши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді контрнаступ стоїть на місці: Олексій Данілов зробив несподівану заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини